Uključite se u rad Vijeća roditelja Vaše škole
17. kolovoza 2015.

Udruga U ime obitelji održat će, počevši od rujna 2015. godine, radionice za formaciju roditelja za njihovo aktivno sudjelovanje u radu školskih Vijeća roditelja, školskih odbora i ostalih aktivnosti u školama, sve kako bismo naše škole i njihovo okruženje učinili što boljim mjestom za našu djecu.

Ako želite sudjelovati u ovim (besplatnim) radionicama pozivamo Vas da ispunite svoje podatke na odgovarajuća mjesta.

Greška: Kontakt obrazac nije pronađen.

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža