Raspisan natječaj za logo međunarodne konferencije „Obitelj – temelj demografskog i ekonomskog oporavka“
28. srpnja 2015.

Udruga „U ime obitelji“ otvorila je, danas, 28. srpnja 2015. natječaj za logotip međunarodne konferencije „Obitelj – temelj demografskog i ekonomskog oporavka“ koja će održati u Zagrebu 22. i 23. listopada 2015. u organizaciji platforme udruga iz Hrvatske, Mađarske, Slovenije, Italije i Slovačke.

Na konferenciji će donositeljima odluka, organizacijama civilnog društva, stručnjacima i javnosti, biti predstavljeni primjeri dobrih praksi osnaživanja i zaštite obitelji na području zakonodavstva, ekonomske i socijalne politike te odgoja i obrazovanja – kako iz perspektive djelovanja države i njenih institucija, tako i iz perspektive djelovanja civilnih udruga, građana i ostalih dionika društva. Cilj konferencije je upoznavanje širenje primjene dobrih praksi, na dobrobit članova obitelji i njihova obiteljskog života te oporavka društva.

Logotip će biti polazna točka cjelokupnog vizualnog identiteta konferencije, te treba odražavati uvjerenje u vrijednost i snagu obitelji, obiteljskog života za svakog čovjeka i cijelo društvo, te simboliku obitelji kao ključa za njegov oporavak.

Natječaj je predviđen za dizajnere, ilustratore, umjetnike i sve ostale kreativne građane, a svaki natjecatelj/ica može prijaviti više radova. Radovi se šalju isključivo elektronskom poštom na e-mail adresu logo@uimeobitelji.net. do 20. kolovoza 2015. u 23:59 sati.

Najbolje radove će zaključno s 25. kolovozom odabrati Organizacijski odbor konferencije “Obitelj – temelj demografskog i ekonomskog oporavka”, a svi sudionici/e natječaja bit će obaviješteni o rezultatima natječaja putem e-maila. Prva tri rada bit će i novčano nagrađena.

Uvjete natječaja, korištenja loga kao i sve druge informacije vezane uz natječaj možete saznati ovdje: Natječaj za logo međunarodne konferencije -Obitelj – temelj demografskog i ekonomskog oporavka- – HR.

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža