Poziv na tribinu “Roditelji odlučuju” u utorak 1.3.2016 u 19 sati
24. veljače 2016.

Udruga U ime obitelji organizira tribinu „Roditelji odlučuju“  koja će se održati u utorak, 1.3.2016. godine u 19 sati u prostorima Tribine grada Zagreba, Kaptol 27.

Na tribini ćemo govoriti o:

  • mogućnostima poboljšanja organizacije izleta i maturalnih putovanja u školama (prof.dr.sc. Roman Malarić, stručni suradnik na projektu “Roditelji odlučuju”)
  • načinu kako roditelji i vijeće roditelja mogu biti uključeni u izbor ravnatelja škola (dr. Tomislav Gojmerac, stručni suradnik na projektu “Roditelji odlučuju”)
  • problemima uvođenja projekata udruga u odgojno-obrazovne ustanove

Molimo sve zainteresirane da svoj dolazak na tribinu potvrde najkasnije do ponedjeljka, 29.2.2016. na  http://goo.gl/forms/BQbUjHIeyy ili na mail: roditeljiodlucuju@uimeobitelji.net.

Tribinu će moderirati Ivana Penavić, voditeljica projekta “Roditelji odlučuju o odgoju svoje djece”.

Nakon što se prijavite za sudjelovanje na tribini, molimo Vas, ovaj poziv proslijedite svojim prijateljima i poznanicima.

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža