Politika privatnosti

 

Udruga “U ime obitelji, Vankina ulica 2, 10000 Zagreb, OIB: 27741674988 (dalje: Udruga), obrađuje one osobne podatke koje ste nam sami dostavili popunjavanjem obrasca za prijavu na newsletter koji Udruga šalje.

Nakon što unesete svoje podatke, na Vašu e-mail adresu koju ste upisali prilikom prijave stići će e-mail u kojem trebate potvrditi da želite primiti novosti “U ime obitelji . U tom trenutku postajete pretplatnik newslettera “U ime obitelji i tek tada Udruga počinje obrađivati Vaše osobne podatke. Ako u e-mailu koji primite ne potvrdite da želite primati newsletter, nećete se pretplatiti na newsletter “U ime obitelji i Udruga neće obrađivati Vaše osobne podatke.

Udruga će s dužnom pažnjom i s krajnjim oprezom pohraniti i čuvati sve vaše osobne podatke te iste neće dijeliti s trećim osobama.

U svakom trenutku imate pravo povući svoju privolu za davanje osobnih podataka. Zahtjev za povlačenje privole potrebno je dostaviti pisanim putem na e-mail Udruge info@uimeobitelji.net ili na poštansku adresu Udruge.

Na istoj e-mail adresi  možete zatražiti više informacija o svojim osobnim podacima, kao i sva druga prava koja za Vas proizlaze iz odredbi GDPR-a.