U Zagrebu održan susret volontera “U ime obitelji”
30. kolovoza 2014.

U petak, 29. kolovoza u Zagrebu je održan susret volontera “U ime obitelji” Grada Zagreba na kojem se okupili volonteri “U ime obitelji” koji će sudjelovati u inicijativi “Birajmo zastupnike imenom i prezimenom”.

Volonteri su izrazili želju za sudjelovanjem u novom izjašnjavanju građana volontirajući na mjestima izjašnjavanja te informirajući građane i svoje bližnje. Veći je dio od prisutnih sudjelovao i tijekom referenduma o braku, dok su se novi volonteri priključili radi rujanske referendumske inicijative promjene izbornoga sustava.

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža