U ime obitelji

Kongres pravnika za ‘Zajedničku obranu vrijednosti’ (ZOV)

U ime obitelji organizira susret pravnika iz cijele Hrvatske radi strukturnog udruživanja kod zajedničke obrane vrijednosti. Susret je zamišljen u vidu kratkog kongresa “Zajednička obrana vrijednosti” (ZOV) koji će se održati dana 24.10.2015. godine, od  11-14 h, u Zagrebu.

ZOV (Zajednička obrana vrijednosti) jest zamišljen kao živi organizam pravnika koji će na dobrovoljnoj bazi braniti osobe i zastupati udruge/pravne osobe koje su proganjane zato što štite ili zagovaraju četiri stvari: obitelj, brak kao zajednicu žene i muškarca, život od začeća do prirodne smrti i vjerske slobode.

Ako ste pravnik ili student prava od 2. godine nadalje te zainteresirani za sudjelovanje na gore opisanom kongresu, molimo Vas da popunite prijavu. Osim prijave i proaktivnog pristupa, nije potrebna nikakva daljnja naknada. Dakako, svi dobre volje mogu donirati udruzi U ime obitelji za nužne troškove.

Po Vašoj prijavi, obavijestit ćemo vas o mogućnosti sudjelovanja, budući je broj sudionika ograničen. Nakon potvrde prijave, bit će nam drago ugostiti vas.

    captcha