Želiš da i dalje izlazimo? Doniraj za U ime obitelji i Narod.hr
7. rujna 2018.

Dragi naši čitatelji,

U prvih šest mjeseci 2018. godine udruga U ime obitelji provela je brojne važne aktivnosti i događaje:

  • Suorganizirala je, zajedno s drugim udrugama, referedumsku inicijativu “Narod odlučuje” za pravedniji izborni sustav koja je u samo dva tjedna uspjela prikupiti 405.342 potpisa za prvo referendumsko pitanje i 407.469 potpisa za drugo referendumsko pitanje
  • U suradnji s Hrvatskim katoličkim sveučilištem organizirala je predavanje “Što znanstvena istraživanja otkrivaju o djeci koju podižu homoseksualni parovi?” američkog profesora sociologije Marka Regnerusa sa Sveučilišta u Teksasu
  • Na temelju prijave U ime obitelji, Povjerenstvo za sprječavanje sukoba interesa pokrenulo je postupak protiv Milorada Pupovca jer je kao član Savjeta za nacionalne manjine na sjednici u svibnju 2016. godine odlučivao o dodjeli više od 3 milijuna kuna Srpskom narodnom vijeću čiji je predsjednik
  • Zagovarala je protiv ratifikacije Istanbulske konvencije i rodne ideologije
  • Razotkrivala je političku korupciju i trgovinu
  • Zagovarala je zaštitu prava radnika na neradnu ili pošteno plaćenu nedjelju

I u drugoj polovici godine čeka je puno posla – nastavlja se boriti za pravedniji izborni sustav i protiv korupcije i klijentelizma. 

Tu smo i mi, portal udruge – Narod.hr – koji Vas svaki dan informira i donosi najnovije i najvažnije vijesti iz Hrvatske i svijeta!

Hvala Vam i što čitate i kontinuirano pratite portal Narod.hr! Zahvaljujući Vama zauzeli nalazimo se među 10 najčitanijih news portala u Hrvatskoj!

Pozivamo Vas zato da podržite rad udruge uplatom donacije na račun udruge U ime obitelji.

Uplatu možete izvršiti jednokratno ili putem trajnog naloga na žiro račun:

IBAN: HR5223600001102351957

SWIFT: ZABA HR2X

Udruga “U ime obitelji”

Ulica kralja Zvonimira 17

10000 Zagreb

Pri uplati treba u opis plaćanja napisati: Za “Za UIO i Narod.hr”, u rubriku poziv na broj upišite “2018” a model ostavite prazan (00).

Više o načinima doniranja možete pronaći ćete na poveznici https://donacije.uimeobitelji.net/

Hvala Vam na svakoj Vašoj pomoći!

Izvor: narod.hr

Foto: Getty Images

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža