Redatelj Jeremy Boreing: ‘Transrodnost’ je postala religija Hollywooda
12. prosinca 2023.

Američki scenarist i redatelj Jeremy Boreing kazao je da ljevica i Hollywood ne žele prikazivati filmove koji kritiziraju radikalnu rodnu teoriju jer je transrodnost postala vrhunac njihove religije. Boreing je režirao komediju o “transrodnosti” “Lady Ballers”.

The Daily Wire objavio je komediju “Lady Ballers” koju je režirao Jeremy Boreing. Tema filma je upravo “transrodnost”, točnije film ismijava i kritizira muškarce koji se identificiraju kao žene i natječu se u ženskim sportovima.

Boreing je rekao da film neće ići u kina jer Hollywood ne želi filmove koji kritiziraju radikalnu rodnu teoriju.

>Disneyev film Snjeguljica na udaru kritika: Šest velikih ‘patuljaka’ i latinoamerikanka kojoj ne treba muškarac?!

“Ovo je religijsko pitanje našeg vremena za ljevicu. Ovo predstavlja vrhunac njihovih vjerskih uvjerenja, pa kad smo otišli do distributera kina, [oni] se nisu ni htjeli uključiti u razgovor”, rekao je Boreing, koji je i suosnivač The Daily Wirea.

>Ljevičarski glumac protiv feminizacije muškaraca: “Zbog ‘kukavičkih gena’ muškarci nose suknje”

“Mislim da bi film jako dobro prošao u kinima; zapravo, mislim da bi nadmašio svoju pokrivenost u kinima jer su trenutno kina u problemima,” nastavio je Boreing. “Disney je ovaj vikend bombardirao blagajne. Gotovo svaki film od pandemije loše je prošao na kino blagajnama uz nekoliko iznimaka.”

>Film ‘Zvuk slobode’ o trgovini djecom donosi istinitu priču: Napunio kino dvorane, a CNN ga napada

Daily Wireu ovo nije prvi film. Nakon što su se “zadubili u snimanje filmova”, glavni agent u United Talent Agency (UTA), koja zastupa glumce i umjetnike u industriji zabave, rekao da je zainteresiran za suradnju s The Daily Wireom. No imao je jedan uvjet.

>(VIDEO) Hollywoodska producentica progovorila o tome kako je biti katolik u filmskoj industriji

“Moraš se povući s tim problemom transrodnosti”, kazao je Boreingu. Agent UTA-e je dodao da ga nije briga što tvrtka misli o pitanjima kao što su pobačaj, porezi i za koga glasati, ali je zatražio od The Daily Wirea da se prestane baviti transrodnošću, kaže Boreing.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža