Okrugli stol o protuustavnoj agresiji na Vukovar 17. rujna: Sudjeluju Ivan Penava, Karolina Krišto, dr. Zmijanović, dr. Šterc i drugi
15. rujna 2019.

Okrugli stol o protuustavnoj agresiji na Grad Vukovar organiziraju Građanska inicijativa Ivo Pilar, Udruga zagrebački dragovoljci branitelji Vukovara i Građanska inicijativa Milan Šufflay.

Predavanje će se održati u utorak, 17. rujna 2019., u 16 sati, u domu HVIDRA-e Zagreb (Slovenska 21, 10140 Zagreb), a govorit će:

Ivan Penava, gradonačelnik Vukovara

Tomislav Josić, dragovoljac DR, predsjednik Stožera za obranu hrvatskog Vukovara

dr. sc. Ljiljana Zmijanović, dragovoljac DR, kandidatkinja za ravnateljicu Nacionalnog parka Krka

doc. dr. Stjepan Šterc, dragovoljac DR, demograf

Željko Maršić Zenga, dragovoljac DR, Stožer za obranu hrvatskog Vukovara

Karolina Vidović Krišto

Počasni gost bit će Marijan Živković, otac dvojice ubijenih dragovoljaca branitelja Vukovara.

Izvor: narod.hr

Foto: Ljiljana Zmijanović, fah, snimka zslona, SpeedyGonsales Fotomontaža: narod.hr

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža