Od sada možete donirati U ime obitelji i putem PayPala!
17. veljače 2016.

Odlična vijest za sve podupiratelje Udruge U ime obitelji! Od danas možete financijski podupirati projekte U ime obitelji, kao i izlaženje portala Narod.hr, također putem PayPala! Dovoljno je sigurno i jednostavno izabrati iznos željene donacije u PayPal padajućem izborniku na poveznici:https://donacije.uimeobitelji.net/, kliknuti gumb za donaciju te potpom ispuniti svoje podatke!

Podsjećamo, do 21. 2. traje akcija „Dva puta više za U ime obitelji. Svaki iznos koji do nedjelje 21. 2. darujete U ime obitelji bit će udvostručen zahvaljujući vjernom donatoru koji će za svaku Vašu darovanu kunu donirati još jednu kunu do ukupnog iznosa od 200.000kn! Drugim riječima, ako donirate 10 kn, na račun „U ime obitelji“ bit će uplaćeno još 10 kn (dakle 20 kn); ako donirate 100 kn, bit će uplaćeno još 100 kn, dakle Vaša donacija je u stvari 200 kn. Sada se putem PayPala možete pridružiti akciji brže i jednostavnije te donirati dva puta više za projekte koje želite da se ostvare.

U nastavku donosimo nekoliko aktivnosti U ime obitelji u posljednja dva mjeseca:

1. Putem kampanje Roditelji odlučuju o odgoju svoje djece, U ime obitelji organizira roditelje školske djece po cijeloj Hrvatskoj. Tako su, na inicijativu roditelja iz Istre razotkrili udrugu koja je u nekim talijanskim školama kao obavezan provodila program bez suglasnosti Ministarstva obrazovanja, Agencije za odgoj i obrazovanje i roditelja. Više možete pročitati ovdje.

2. Pravni tim U ime obitelji je s udrugom “Crne mambe“, Udrugom udovica branitelja Domovinskog rata Grada Zagreba i Zagrebačke županije i još pet braniteljskih udruga podnio zahtjev za ocjenu ustavnosti zakona o mirovinskom osiguranju prema kojem je udovica umrlog bivšeg pripadnika JNA cca 120% vrjednija od udovice poginulog hrvatskog branitelja, a bivši pripadnik NOR-a isto tako preko 100% vrjedniji od hrvatskog ratnog vojnog invalida. Više možete pročitati ovdje.

3. Udruga U ime obitelji pripremila je dokaze o načinu na koji je Ministarstvo kulture kroz protekle 3 godine dodjeljivalo novac poreznih obveznika udrugama i portalima po političkoj podobnosti. Te je dokaze dostavila saborskim zastupnicima, saborskim odborima i medijima te su predstavnici udruge sudjelovali u medijskim raspravama na tu temu. Više o dokazima možete pročitati ovdje, a o gostovanjima predstavnika U ime obitelji ovdje,ovdje i ovdje.

4. Svakodnevno na našem portalu Narod.hr možete pročitati vijesti, analize i komentare, bez žutila i pornografije – informirajući se o najvažnijim događajima.

Odlučite se i financijski poduprite ovo vrijedno djelovanje Udruge U ime obitelji – Vaša donacija vrijedi dva puta više do nedjelje, 21. 2. Donirajte putem PayPala, jednostavno i sigurno na: https://donacije.uimeobitelji.net/

Photo: Flickr

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža