U ime obitelji

Objavljen spot Hoda za život iz Osijeka: Pogledajte prekrasne kadrove

Objavljen spot Hoda za život iz Osijeka: Pogledajte prekrasne kadrove

U Osijeku je 13. svibnja održan Hod za život, a sada je objavljen i spot. Pogledajte kako su Osječani hodali za zaštitu nerođenog djeteta.


Hrvatska već osmu godinu za redom miroljubivim hodom daje podršku nerođenima, a geslo ovogodišnjeg Hoda je: „Ne zaustavljaj otkucaje moga srca! Samo daj mi ljubav…“. Pjesmu izvode Ante Cash & Gidra (Connect). Do sada su održani Hodovi u Slavonskom Brodu i Imotskom 6. svibnja te u Zadru i Osijeku 13. lipnja.

Možda će vas zanimati

U Osijeku i Zadru održan Hod za život, obitelj i Hrvatsku: Zaštititi nerođene i pružiti podršku majkama i očevima

Danas se za zakonsku i svaku drugu zaštitu nerođenog djeteta, njegove majke, oca i cijele obitelji, hodalo u Zadru i Osijeku.

Glavna koordinatorica Hoda za život u Osijeku Lidija Blagojević u svom govoru podsjetila je da djetetu već od 18. dana srce kuca, od 8. tjedna svi organi su formirani, a s 10 tjedana dijete ima jedinstveni otisak prsta.

>Pogledajte spot s Hoda za život u Slavonskom Brodu

„Želimo da nam Hrvatska bude zemlja u kojoj se poštuje svaki ljudski život od začeća do prirodne smrti. Želimo da sve ove navedene činjenice, ova stvarnost, bude poznata svakoj ženi i muškarcu u Hrvatskoj. Pobačaj zaustavlja otkucaje srca. Ne želimo da se u Hrvatskoj ijednom ljudskom biću nasilno zaustavljaju otkucaji srca! Želimo poslati jasan zahtjev za zakonskom zaštitom života! Zato pozivam sve nas, samo dajmo ljubav… Svaki dan“, poručila je Blagojević.

Hod za život, obitelj i Hrvatsku po gradovima, kroz svibanj i lipanj 2023. godine:

Vinkovci i Zagreb – 20. svibnja 2023.
Varaždin, Knin i Metković – 03. lipnja 2023.
Sisak, Rijeka i Split – 17. lipnja 2023.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE