Objavljen spot Hoda za život iz Osijeka: Pogledajte prekrasne kadrove
18. svibnja 2023.

U Osijeku je 13. svibnja održan Hod za život, a sada je objavljen i spot. Pogledajte kako su Osječani hodali za zaštitu nerođenog djeteta.


Hrvatska već osmu godinu za redom miroljubivim hodom daje podršku nerođenima, a geslo ovogodišnjeg Hoda je: „Ne zaustavljaj otkucaje moga srca! Samo daj mi ljubav…“. Pjesmu izvode Ante Cash & Gidra (Connect). Do sada su održani Hodovi u Slavonskom Brodu i Imotskom 6. svibnja te u Zadru i Osijeku 13. lipnja.

Možda će vas zanimati

U Osijeku i Zadru održan Hod za život, obitelj i Hrvatsku: Zaštititi nerođene i pružiti podršku majkama i očevima

Danas se za zakonsku i svaku drugu zaštitu nerođenog djeteta, njegove majke, oca i cijele obitelji, hodalo u Zadru i Osijeku.

Glavna koordinatorica Hoda za život u Osijeku Lidija Blagojević u svom govoru podsjetila je da djetetu već od 18. dana srce kuca, od 8. tjedna svi organi su formirani, a s 10 tjedana dijete ima jedinstveni otisak prsta.

>Pogledajte spot s Hoda za život u Slavonskom Brodu

„Želimo da nam Hrvatska bude zemlja u kojoj se poštuje svaki ljudski život od začeća do prirodne smrti. Želimo da sve ove navedene činjenice, ova stvarnost, bude poznata svakoj ženi i muškarcu u Hrvatskoj. Pobačaj zaustavlja otkucaje srca. Ne želimo da se u Hrvatskoj ijednom ljudskom biću nasilno zaustavljaju otkucaji srca! Želimo poslati jasan zahtjev za zakonskom zaštitom života! Zato pozivam sve nas, samo dajmo ljubav… Svaki dan“, poručila je Blagojević.

Hod za život, obitelj i Hrvatsku po gradovima, kroz svibanj i lipanj 2023. godine:

Vinkovci i Zagreb – 20. svibnja 2023.
Varaždin, Knin i Metković – 03. lipnja 2023.
Sisak, Rijeka i Split – 17. lipnja 2023.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža