Narod.hr se financira donacijama čitatelja – podržite nas!
11. srpnja 2019.

Dragi naši čitatelji,

Bez Vaše podrške ne možemo dalje… Plaće zaposlenika koji rade za udrugu U ime obitelji i novinara koji pišu za Narod.hr i Frendica.hr – ovise o vašoj velikodušnosti.

Od 10. do 31. srpnja 2019., za svaku kunu koju velikodušno donirate, naš vjerni donator donirat će još jednu kunu do ukupnog iznosa od 100.000 kuna! Dakle, svaki iznos koji darujete U ime obitelji bit će udvostručen. Ako donirate 100 HRK, na račun „U ime obitelji“ bit će uplaćeno još 100 HRK, tako da će Vaša donacija zapravo iznositi 200 HRK ! Ako donirate 1.000 HRK, bit će uplaćeno još 1.000 HRK, dakle Vaša donacija je u stvari 2.000 HRK.

Uplatu možete izvršiti jednokratno ili putem trajnog naloga na žiro račun:

IBAN: HR5223600001102351957
SWIFT: ZABA HR2X
Udruga “U ime obitelji”
Donje Svetice 46c
10000 Zagreb

Pri uplati treba u opis plaćanja napisati: “donacija za UIO i Narod.hr”, u rubriku poziv na broj upišite “2019” a model ostavite prazan (00). Više informacijama o načinima doniranja možete pronaći na https://donacije.uimeobitelji.net/

Hvala Vam na svakoj Vašoj pomoći! Zajedno možemo mijenjati Hrvatsku na bolje!

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr

Foto: Getty Images, montaža Narod.hr

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža