Najava – Zoom Zagreb, Z1, 14.30 sati
2. ožujka 2015.

Voditelj pravnoga tima “U ime obitelji” odvjetnik Krešimir Planinić gostovat će u ponedjeljak, 2.3.2015. u 14, 30 sati na temu pritiska aktualne vlasti na udrugu U ime obitelji, kao i aktualnom prijedlogu zakona o referendumu u emisiji Z1 televizije “Zoom Zagreb”. U studiju će gostovati i predstavnik Živog zida dok će se telefonski uključiti zastupnik Hrvatskih laburista Dragutin Lesar. 

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža