Najava – Glas za čovjeka, HTV4, 2. 3. 2015. 21.30 sati
27. veljače 2015.

U ponedjeljak, 2. ožujka u emisiji Branimira Bilića “Glas za čovjeka” gostovat će članica Organizacijskoga odbora inicijative “U ime obitelji” dr. Željka Markić. U emisiji koja nosi naslov “ZLOPORABE DEMOKRACIJE U HRVATSKOJ” pokušat će se odgovoriti na pitanja poput: “Zašto je Hrvatska samo formalno demokratska zemlja? Zašto se zloporabe demokracije događaju na korist političkih elita i na štetu građana Republike Hrvatske?” Emisija počinje u 21.30 sati na HTV4. Možete je pratiti i uživo

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža