Nataša Govedić: Kazališna kritika u funckciji laganja o U ime obitelji
3. ožujka 2015.

Udruga “U ime obitelji” reagirala je na tekst objavljen u Novom listu 2. ožujka.

“Poštovana gđo Govedić,

U vašem tekstu pod naslovom Kolovoz u okrugu Osage” u Gavelli: Krv i znoj “domaćih’ izdaja objavljenom u današnjem tiskanom izdanju Novog lista, kao i na portalu Novog lista, objavljene su neistine o Udruzi „U ime obitelji“.

Udruga „U ime obitelji“ nema program i nikad nije nigdje izjavila kako je svaki obiteljski dom „topao“, kao što spominjete u svom tekstu. „U ime obitelji“ smatra da kad je obiteljski dom koji čine otac i majka i djeca „topao“ onda je to najbolje mjesto za podizanje djece.

Ovim putem izražavamo nezadovoljstvo i razočaranje namjernim i zlonamjernim stavljanjem „U ime obitelji“ u negativan kontekst.”

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža