Završena akcija ‘Dva puta više za Narod.hr’: hvala vam na svakom vašem doprinosu!
8. lipnja 2017.

Narod.hr nastavlja s radom  – zahvaljujući vašim donacijama – imamo osigurana sredstva za rad našeg malog tima do kraja 9. Mjeseca.

Hvala svima koji ste se uključili u akciju “Dva puta više za Narod.hr”! Prikupili smo 108.341,11 HRK, za svaku Vašu doniranu kunu naš donator donirao po još jednu kunu do iznosa od 100.000 HRK, dakle još 100.000 HRK – ukupno smo prikupili 208 341,11 HRK!

Osobito zahvaljujemo svima koji nam redovito, svaki mjesec, uplaćuju određeni iznos – to nam je od velike pomoći u planiranju troškova.

Ujedinjeni u promicanju obiteljskih vrijednosti, demokracije i slobode medija nastavimo zajedno mijenjati Hrvatsku na bolje!

Ne zaboravite, Ako imate tvrtku ili obrt – možete poduprijeti naš rad i tako da se oglašavate – naš tim može pripremiti privlačne oglase! Za sve detalje javite se na: marketing@narod.hr

Foto: Thinkstock/UIO montaža

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža