‘Zamislite da je bio gay pride i netko pokušao zaustaviti povorku, kakvi natpisi bi bili’
23. svibnja 2016.

Ivana Brkljačić jedna je od 15.000 sudionika koji su prošlu subotu proveli u povorci Hod za život. Poznata sportašica na Facebooku se osvrnula na događaje o kojima su se mediji najviše raspričali povodom ovog događaja, tj. kad je grupica protivnika Hoda za život napala povorku i kad je jedna djevojka stala ispred kolone, nakon čega je u medijima i po društvenim mrežama prozvana “junakinjom”.

“Ponosna sam što sam danas bila dio povorke Hod Za Život! U medijima pak glavna vijest o incidentu s nekom navodno poznatom glazbenicom (bdw danas su tek odlučili proglasiti je priznatom). Zamislite situaciju da je bio gay pride i nečiji pokušaj zaustavljanja povorke! Kakvi natpisi bi bili? Jel bi to bila junakinja ili primitivka?
Ali ne mogu ovako lijepu i pozitivnu priču zatrovati, danas je za Hrvatsku i život hodalo preko 15.000 ljudi!!!!”

Hod za ŽIvot, Narod.hr

Hod za ŽIvot, Narod.hr

Hod za ŽIvot, Narod.hr

Inače, Ivana Brkljačić je poznata atletičarka i hrvatska prvakinja u bacanju kladiva. 2007. godine je osvojila državnu nagradu za šport “Franjo Buar”, a hrvatski rekord, od 75.08 metara, postigla je na atletskom mitingu u Varšavi 2007. godine.

Ova mlada Ličanka, koje je mnoge osvojila svojom otvorenošću i jasnim pokazivanjem stavova, nastupala je na brojnim svjetskim i europskim prvenstvima na kojima je mnogo puta osvojila brojne medalje i priznanja, s tim da je predstavljala Hrvatsku tri puta na Olimpijskim igrama prije nego je 2010. godine službeno završila profesionalnu karijeru.

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža