U ime obitelji

(VIDEO) Pogledajte cijeli Marš za život u Washingtonu – u minutu i pol!

(VIDEO) Pogledajte cijeli Marš za život u Washingtonu – u minutu i pol!

Pogledajte u samo minutu i pol cijeli jučerašnji Marš za život, održan u američkoj prijestolnici Washingtonu, koji ste jučer uživo mogli pratiti na našem portalu.

Ovaj kratki video, koji u minutu i pol sažima čitav jučerašnji dan, prikazuje stotine tisuća sudionika povorke koja slavi život i zalaže se za njegovu zaštitu, od začeća do prirodne smrti.

Zadaća Marša za život jest omogućiti svim Amerikancima platformu na kojoj će svjedočiti o ljepoti života i dostojanstvu svakog ljudskog bića.

Ne samo u siječnju, kada se obilježava obljetnica legalizacije pobačaja u SAD-u, već i cijele godine, organizatori ovog događaja okupljaju pojedince i skupine koje se bore za zaštitu nerođenog života, šaljući zajedničku poruku vlastima, medijima i narodu, na snažan, upečatljiv i afirmativan način.

Povorci je nazočio i američki potpredsjednik Mike Pence, dok je Donald Trump, iako je prethodno najavljeno da će i sam gostovati, poslao sudionicima skupa poruku podrške.

Pence je okupljenima poručio da je očito da “život pobjeđuje”, te je dodao: “Nećemo stati dok ne povratimo u Ameriku kulturu života”.

Izvor: narod.hr/lifesitenews.com

Foto:  narod.hr