U ime obitelji

(VIDEO) I Marijan Ban i Nino Raspudić pozivaju na Hod za život!

(VIDEO) I Marijan Ban i Nino Raspudić pozivaju na Hod za život!

Ove godine Hodu za život pridružit će se i Nino Raspudić, talijanist i filozof koji se proslavio svojim kolumnama i javnim nastupima u kojima beskompromisno i argumentirano iznosi svoja politička i svjetonazorska stajališta, te Marijan Ban, legendarni glazbenik i nekadašnji pjevač Daleke obale, autor nekih od najupečatljivijih pjesama hrvatske scene 1990-ih.

Ove će se godine, osim u Zagrebu, Hod po prvi put održati u Splitu, u subotu, 20. svibnja 2017.

U Zagrebu će se građani okupiti u 10 sati na Trgu Dr. Franje Tuđmana te hodati Ilicom do Trga bana Jelačića, a u Splitu će se u 10 sati okupiti pred crkvom Gospe od zdravlja te Marmontovom hodati do Rive.

Tu Splićane i njihove goste očekuje bogati zabavno-glazbeni program u sklopu kojeg će nastupiti Meri Cetinić, Alen Nižetić, Klapa Kontra i drugi izvođači.

Hod za život, obitelj i Hrvatsku, miroljubivi je hod građana u znak potpore nerođenoj djeci, njihovim majkama, očevima i obiteljima.

Hod za život – ove godine u Zagrebu i Splitu – subota, 20.5. u 10 sati

(VIDEO) Meri Cetinić o Hodu za život: Odazovi se i pokaži svoj stav – da si na strani ljubavi, ljudi i života

U organizaciji Hoda za život u dva najveća hrvatska grada sudjeluje više od 500 volontera, a i ove se godine očekuje da će više tisuća građana mirno i radosno hodati za daljnje osvješćivanje prava na život.

Hajdi Begović: Javili su nam se građani iz više gradova da i oni žele hodati za život, sljedeća godina je njihova!

Izvor: narod.hr

Foto: Snimka zaslona; fotomontaža: Narod.hr