U ime obitelji

Željka Markić: Kad feministkinje tvrde da su žene lutke na koncu

Željka Markić: Kad feministkinje tvrde da su žene lutke na koncu

“Bilo bi zanimljivo čuti koji to muškarci povlače konce i guraju Babe i gospođu Sarnavku ispred sebe – jedan je u javnosti često spominjan – Soros”, zapitala se dr. Željka Markić, predsjednica udruge U ime obitelji komentirajući na društvenoj mreži izjavu Sanje Sarnavke o radu udruge U ime obitelji pri čemu je Sarnavka članove udruge neutemeljeno nazvala licemjerima, agresivnima i zlonamjernima, dodajući da nema živaca za razgovore “s tom grupacijom kojoj je barem javno Željka Markić na čelu. A zapravo sumnjam da jest jer žene se samo gurne naprijed u neizvjesnim bitkama, dok konce još uvijek drže muškarci u sjeni”, smatra Sarnavka.

> Sanja Sarnavka napada Željku Markić, U ime obitelji i Hod za život: ‘Njihove vrijednosti su neprimjerene stoljeću u kojem živimo’

Komentar dr. Željke Markić na Sarnavkin intervju prenosimo u cijelosti:

Kad umirovljena predsjednica Baba, žena koja je dobar dio života primala plaću da se bori za “ženska prava” zaključi da su žene samo lutke na koncu u rukama muškaraca – čovjek se zapita kuda ide feminizam… ?

Sanja Sarnavka:
“Ali, danas više nemam živaca za razgovore s tom grupacijom kojoj je barem javno Željka Markić na čelu. A zapravo sumnjam da jest jer žene se samo gurne naprijed u neizvjesnim bitkama, dok konce još uvijek drže muškarci u sjeni.”

Bilo bi zanimljivo čuti koji to muškarci povlače konce i guraju Babe i gospođu Sarnavku ispred sebe – jedan je u javnosti često spominjan – Soros.

Ono što ja mogu potvrditi da u 21. stoljeću u udruzi U ime obitelji, a i u mom osobnom životu – muškarci doista stoje iza svojih žena, kćeri, majki, sestara, prijateljica, kolegica, suradnica. Odličan je osjećaj kad ulaziš u neizvjesnu bitku znati da su svi oni tu. I baš zato što se međusobno nadopunjujemo i podupiremo – ishodi naših bitaka su sve izvjesniji. Vidimo se u subotu na Hodu za život – u Zagrebu i Splitu?.

Izvor: narod.hr

Foto: fah