U ime obitelji: Hvala Vam! Nedostaje nam još 50% potrebnog iznosa
18. svibnja 2017.

Zahvaljujemo svima koji su donirali ukupno oko 50.000 HRK za nastavak rada portala Narod.hr. Naš donator će donirati isto toliko (dodatnih 50.000 HRK), tako da smo trenutno prikupili pola potrebnog iznosa za pokrivanje troškova portala u sljedeća 4 mjeseca. Ali potrebno nam je dvostruko toliko – pozivamo Vas da nam u tome pomognete! Na svaku kunu koju Vi donirate još dva dana, do petka, 19. 5. – naš donator će dati još jednu kunu – do ukupnog iznosa od 200.000 HRK – tako da sve što donirate do petka vrijedi dvostruko!

Portal Narod.hr djeluje već treću godinu zahvaljujući upravo Vašoj financijskoj podršci! Stoga, ako još niste, podržite akciju „Dva puta više za Narod.hr!“!

Uplatu možete izvršiti jednokratno ili putem trajnog naloga na žiro račun:
IBAN: HR5223600001102351957
SWIFT: ZABA HR2X
Udruga “U ime obitelji”
Ulica kralja Zvonimira 17
10000 Zagreb

Pri uplati treba u opis plaćanja napisati: Za “2X više za narod”, u rubriku poziv na broj upišite “2017” a model ostavite prazan (00).

On-line uplatu možete odmah izvršiti ovdje. Više o načinima financiranja pronaći ćete na https://donacije.uimeobitelji.net/

Izvor: narod.hr

Foto: Thinkstock, montaža narod.hr

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža