(UŽIVO) Dr. Željka Markić i kolumnist Ivan Hrstić o referendumu na HKR-u
31. listopada 2018.

U emisiji Argumenti na Hrvatskom katoličkom radiju gostuju dr. Željka Markić, predsjednica udruge U ime obitelji i kolumnist Ivan Hrstić. Razgovarat će o referendumu, promjenama Zakona o referendumu i referendumskim inicijativama.

Pratite UŽIVO:

Voditelj emisije na početku je napomenuo da je ministar uprave Lovro Kuščević bio pozvan u emisiju, ali je u zadnji tren otkazao.

* Uskoro više…

Izvor: narod.hr

Foto: Snimka zaslona

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža