Hrstić: ‘Kuščević ‘zbog prehlade’ izbjegao suočavanje sa mnom i dr. Markić na HKR-u, pa u istom terminu gostovao na HRT-u’
1. studenoga 2018.

Kolumnist Večernjeg lista Ivan Hrstić koji je u srijedu gostovao s dr. Željkom Markić na Hrvatskom katoličkom radiju komentirao je je kako je Kuščević prvo prihvatio poziv za sučeljavanje s njim i dr. Markić na HKR-u, da bi se potom ispričao zbog prehlade, a na kraju – osvanuo na HRT-u u istom terminu!

> Kuščević izbjegao sučeljavanje s dr. Željkom Markić pa sa sigurne udaljenosti na HRT-u optužio GI Narod odlučuje za politikanstvo

“Pazi ti tog mamlaza! Prvo je još prije tjedan dana prihvatio da će “sa zadovoljstvom” zajedno sa mnom i Željkom Markić gostovati u emisiji HKR-a, da bi zatim otkazao izvlačeći se na prehladu te na koncu jutros u 8:05 u TOM ISTOM terminu i na ISTU TEMU osvanuo na HR1?!??! I sad ti imaj povjerenja u ministra i institucije. K tomu još laže da se “Narod odlučuje” nije prijavio za provjeru potpisa, a prijavili su 45 aktivista. Naravno, to se nije usudio reći Željki Markić u lice. Zato je i odabrao emisiju u kojoj će sam govoriti što ga volja. Sveti Lovro Kuščević ?”, napisao je Hrstić. 

 

Podsjetimo, u srijedu ujutro na Hrvatskom katoličkom radiju gostovali su dr. Željka Markić, predsjednica udruge U ime obitelji i kolumnist Ivan Hrstić, a kao treći gost bio je pozvan i ministar uprave Lovro Kuščević.

Voditelj emisije na početku je istaknuo kako je Kuščević u zadnji tren otkazao gostovanje. Naime, Kuščević je tjedan dana unaprijed rekao kako će mu biti zadovoljstvo sudjelovati u Hrvatskom katoličkom radiju, ali je iz Ministarstva upućen poziv kojim je rečeno kako je ministar bolestan i da će doći državna tajnica Josipa Rimac. Noć uoči emisije i bivša HDZ-ova gradonačelnica Rimac otkazala je gostovanje, a danas ujutro Kuščević je sudjelovao u drugoj radijskoj emisiji – na HRT-u i to u emisiji Eliane Čandrlić Glibota koja je u ponedjeljak u NSK predstavljala knjigu bivše HDZ-ove ministrice Martine Dalić.

Izvor: narod.hr

Foto: Fah, snimka zaslona; fotomontaža: Narod.hr

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža