Uživajte u jeseni s djecom: Zabavne aktivnosti i igre za cijelu obitelj
22. rujna 2019.

Dolazak jeseni i hladnijeg vremena ne znači nužno da se sve igre i dječje aktivnosti moraju preseliti u tople sobe i zatvorene prostore. Jesen je godišnje doba koje obiluje ukusnim plodovima, poticajima, bojama i suhim lišćem koje možemo iskoristiti za mnoštvo zabavnih aktivnosti s najmlađima.

Donosimo vam nekoliko ideja kako se sve možete zabaviti s djecom i uživati u jeseni na originalan način.

Ukrasi od lišća

Prikupite što više raznolikog, šarenog lišća, a kada dođete kući, nastavite igru. Uz malo pomoći i mašte djeca mogu izraditi unikatne ukrase.

Od kartona napravite krune, a djeca neka ih potom ukrašavaju i lijepe lišće. Također mogu napraviti i sliku sa zalijepljenim lišćem na papiru koju možete uokviriti.

Jednako tako, na konac možete zalijepiti šareno lišće i ukrasiti dječju sobu u jesenskim tonovima.

Više zabavnih igara pronađite na Frendica.hr

Izvor: narod.hr

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža