U ime obitelji

UIO: Potpišite peticiju podrške Poljskoj u ustrajnoj obrani prava na život!

UIO: Potpišite peticiju podrške Poljskoj u ustrajnoj obrani prava na život!

Udruga U ime obitelji pokrenula je peticiju podrške Poljskoj i Poljacima u njihovoj ustrajnoj borbi za pravo na život svakog čovjeka, koju možete potpisati ovdje.

Poljski ustavni sud je 22.10. potvrdio da eugenički pobačaj, odnosno prekid života bolesnog nerođenog djeteta, nije prihvatljiv i nije u skladu s poljskim ustavom. Zaštita života koja se sada na teritoriju Poljske pruža svim ljudima, i bolesnima i zdravima, iznimno je važna za cijelu Europsku uniju i sve države članice Europske unije.

> UIO uputila pismo podrške veleposlaniku Poljske: Hvala vam što ustrajno branite pravo na život svakog čovjeka!

> Ustavni sud u Poljskoj: Pobačaj bolesnog djeteta nije u skladu s Ustavom!

 Lijevo-feminističke grupacije su na povećanje zaštite nerođenog života reagirale vandalizmom i nasiljem – napadima na crkve, oskvrnućima crkava i spomenika i sprječavanjem služenja svetih misa.> (VIDEO) Goran Andrijanić iz Poljske: ‘Nakon zabrane pobačaja bolesne djece, ljevica ometa mise i napada crkve’

Udruga U ime obitelji uputila je ovaj tjedan pismo podrške veleposlaniku Poljske Hrvatskoj, NJ. E. Andrzeju Jasionowskom, povodom odluke poljskog ustavnog suda da eugenički pobačaj nije dopušten, čime je osigurao zaštitu ljudskih prava za svakog čovjeka, i zdravog i bolesnog, od začeća do prirodne smrti.

Podršku Poljskoj svojim potpisom možete dati na poveznici potpisi.me.

Izvor: narod.hr