UIO organizira konferenciju ‘Izazovi EU – suverenizam, populizam i migrantska kriza’ – pridružite se u subotu 11.5.!
1. svibnja 2019.

Što su suverenizam i populizam? Koje su posljedice migrantske krize u Europskoj uniji i što nas očekuje? Kako migrantska kriza utječe na političke promjene u EU?

Pridružite nam se u subotu 11.5. u hotelu Palace u Zagrebu i saznajte što kažu ugledni stručnjaci i političari o ovim pitanjima važnima za Hrvatsku i Europsku uniju!

Među govornicima vas očekuju:

  • dr. sc. Ivo Banac, prof. emeritus
  •  dr. sc. Davorka Budimir, Transparency International Hrvatska
  • dr. sc. Boris Havel, Fakultet političkih znanosti
  • dr. sc. Anđelko Milardović, Institut za migracije i narodnosti

U moderiranoj raspravi o suverenizmu, populizmu i migracijskoj krizi u Europskoj uniji sudjelovat će:

  • Marijana Petir, hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu
  • dr. sc. Zlatko Hasanbegović, saborski zastupnik (NHR)
  • dr. sc. Robert Podolnjak, saborski zastupnik (Most)

Detaljan program konferencije bit će objavljen uskoro na stranicama U ime obitelji te na portalu Narod.hr. Svoje sudjelovanje na konferenciji obavezno prijavite putem prijavnice: https://forms.gle/Qq19sVF1PvSMJ8Sb7Broj mjesta je ograničen!

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža