Dođite 29. 4. na tribinu ‘Nerođeni kao najmanje zaštićena manjina’: Gostuju Ivica Šola i Lidija Blagojević
24. travnja 2019.

Udruga Slavonija za život poziva na tribinu naziva “Nerođeni kao najmanje zaštićena manjina”, koja će se održati u ponedjeljak, 29. travnja, u 19 i 30 sati, u Đakovu, u dvorani župe Svi svetih (Strossmayerov trg 1, 31400 Đakovo).

Gosti tribine su:

doc. dr. sc. Ivica Šola, teolog, komunikolog i novinar;

Lidija Blagojević, koordinatorica Hoda za život u Osijeku

Ulaz je slobodan!

Izvor: narod.hr

Foto: Hod za život

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža