U ime obitelji poziva građane da potpomognu projekt Visia Croatica za spas Imunološkog zavoda
15. lipnja 2015.

Udruga U ime obitelji daje podršku inicijativi Visia Croatica, koja okuplja veći broj građana, u nastojanju da zajedničkim snagama pokušamo pomoći opstanku i daljnjem gospodarskom razvoju Imuloškog zavoda d.d.

Imunološki zavod d.d. predstavlja spoj tradicije, tehnologije, proizvodnje, gospodarskog djelovanja i znanstveno-istraživačkog rada kakav želimo oživjeti u Hrvatskoj. Visia Croatica je iznijela konkretnu domoljubnu ideju koja u sebi sadrži veliki poticaj svim ljudima dobre volje da i ovakvim gospodarskim projektima zaštitimo strateške i nacionalne interese Republike Hrvatske.  Imunološki zavod zasigurno jest primjer gdje se zajedničkom aktivnošću građana može i mora zaštiti svehrvatski nacionalni interes.

Građani okupljeni u projekt Visia Croatica svojim radom nastoje kroz Imunološki zavod promovirati jedan novi model upravljanja i gospodarenja koji je osmišljen na demokratičan i pošten način , u kojem svatko od nas može sudjelovati prema svojim mogućnostima. Ovaj model  ulijeva nadu u bolje sutra te postavlja pred Vladu RH jasan i transparentan zahtjev. Nažalost, premda je već proteklo i previše vremena za radnike Imunološkog zavoda u raznim postupcima, dogovorima, natječajima -od prihvaćanja obvezujuće ponude Visia Croatica d.o.o. u ožujku 2015. godine do danas – Vlada RH nije provela daljnje aktivnosti u smjeru provedbe već donesene  odluke. Zato se pridružujemo iskazanoj zabrinutosti mnogih građana i radnika Imunološkog zavoda da zbog izgubljenog vremena prijeti daljnje propadanje i prilika za oporavak Zavoda.

U nastojanju pružanja konkretne pomoći Imunološkom zavodu i projektu Visia Croatica, U ime obitelji poziva sve svoje članove, podupiratelje i simpatizere da uplate komanditne uloge u društvu Visia Croatica d.o.o. k.d. (minimalni iznos je 100 kn) ili na drugi način pomognu ovom domovinskom projektu, a to su osobno već učinili i predstavnici U ime obitelji.

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža