U ime obitelji

U ime obitelji poziva građane da izađu na birališta: Evo zašto su lokalni izbori važni!

U ime obitelji poziva građane da izađu na birališta: Evo zašto su lokalni izbori važni!

“Dragi građani, izađite na birališta i iskoristite svoje biračko pravo da glasate za članove predstavničkih tijela jedinica lokalne samouprave koji će sljedeće 4 godine upravljati za Vas u županijama, gradovima i mjestima te kvartovima u kojima živite”, poručuje dr. Natalija Kanački, članica Upravnog odbora udruge U ime obitelji.

“Lokalni izbori su najvažniji izbori jer imaju najveći utjecaj na kvalitetu svakodnevnog života. Svaki komunalni napredak, stvaranje novih radnih mjesta, izgradnja škola i vrtića, povlačenje novca iz fondova EU za lokalne projekte ovise o izabranim lokalnim predstavnicima”, dodaje dr. Kanački.

U ime obitelji poziva građane da dojave o nepravilnostima na lokalnim izborima!

“Svaki glas je važan glas, jer ćemo s većom izlaznošću na izbore imati stvarne, a ne relativne predstavnike!”, napominje Natalija Kanački, te zaključuje:

“Hrvatska nema dugu tradiciju demokratskih izbora. Ovo su (tek) sedmi lokalni izbori od stvaranja samostalne Republike Hrvatske, zato je izlaskom na još jedne izbore potrebno potvrditi da je demokracija za koju su se naši branitelji izborili – zaista važna!”

Izvor: narod.hr

Foto: narod.hr