U ime obitelji pokrenula jedinstvenu platformu za roditelje – prijavite se na e-Savjetovalište!
25. travnja 2022.

Udruga U ime obitelji pokrenula je novu platformu – e-Savjetovalište za osnaživanje roditelja u odgoju djece.

Platforma e-Savjetovalište zamišljena je i realizirana kao svojevrsni digitalni prostor – digitalno savjetovalište namijenjeno roditeljima, ali i onima koji se to tek spremaju postati – na kojemu će se okupljati, komunicirati, tražiti i davati savjete, informirati se, educirati se i jačati u roditeljstvu i odgajanju djece.

Cilj platforme e-Savjetovalište je okupiti što više korisnika u interaktivnu zajednicu koja služi izgradnji svakog njezina člana. U ime obitelji smatra da su roditeljstvo i odgoj zahtjevni i odgovorni pozivi te su stoga podrška roditeljima i međusobna potpora iznimno važne, napose u današnjem društvu koje je usmjereno prema pojedincu.

Na platformi e-Savjetovalište prijavljeni korisnici moći će pronaći različite korisne sadržaje: članke, videomaterijale, forum, webinare, koji će ih motivirati te potaknuti da se  aktivno uključe u rad platforme.

> Božićni poklon roditeljima – UIO prvi put na jednom mjestu objedinila sve informacije o potporama za novorođeno dijete

Kvalitetna literatura

Također, u sklopu platforme dostupna je i posebna rubrika “Sve o knjigama” na kojoj roditelji i drugi korisnici mogu pronaći kvalitetne i stručne recenzije dječje literature, školskih lektira, preporuke knjiga za poklon te druge zanimljivosti iz svijeta dječje književnosti. Trenutačno je u rubrici “Sve o knjigama” objavljeno više od 250 recenzija knjiga. Simbolično, rubrika “Sve o knjigama” postaje dostupna široj javnosti upravo danas, 22. travnja, kada se obilježava Dan hrvatske knjige, u spomen na Marka Marulića koji je tog datuma 1501. godine dovršio Juditu – prvi ep na hrvatskom jeziku.

Zainteresirani – prijavite se

Platformi e-Savjetovalište i njezinim zanimljivim sadržajima roditelji i svi drugi zainteresirani mogu pristupati u bilo kojem trenutku, uz prethodnu registraciju putem obrasca.

Udruga U ime obitelji poziva sve roditelje i one koji se spremaju na roditeljstvo, kao i sve druge zainteresirane, da se prijave na platformu e-Savjetovalište te aktivno sudjeluju u njezinu širenju i izgradnji.

Podsjećamo, e-Savjetovalište dio je jedinstvene internetske tražilice e-Roditelj, koju je U ime obitelji pokrenula 2020. godine. Na njoj roditelji mogu saznati sve o financijskim i drugim potporama na koje imaju pravo povodom rođenja djeteta.

LoaderLoading…
EAD LogoTaking too long?
Reload Reload document

Open Open in new tab

*projekt je sufinanciran sredstvima Središnjega državnog ureda za demografiju i mlade

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 50, 100, 200 ili više kuna. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Izvor: narod.hr

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža