U ime obitelji organizira tribinu ‘Prava roditelja u odgojno-obrazovnom sustavu’ – dođite!
29. siječnja 2018.

Udruga U ime obitelji vas poziva na tribinu pod nazivom “Prava roditelja u odgojno-obrazovnom sustavu”. Tribina će se održati u ponedjeljak 29. siječnja u 19 sati u prostorijama udruge U ime obitelji, Zvonimirova 17, IV. kat, Zagreb.

Na tribini će se govoriti o:

– Pravima i obvezama roditelja u školama i važnosti uključivanja u vijeća roditelja
– Važnosti suradnje roditelja i škole
– Potrebi aktivnog zalaganja za interese djece u okviru odgojno-obrazovnog sustava
– Primjerima dobre prakse zalaganja roditelja za poboljšanje obrazovnog sustava

Tribina se organizira u okviru projekta “Roditelji odlučuju” koji financijski podržava Grad Zagreb. Cilj je projekta putem predavanja i edukacija potaknuti roditelje na proaktivno uključivanje u odgojno-obrazovni sustav, ponajprije kroz vijeća roditelja, kako bi doprinijeli da škole postanu još bolje mjesto za njihovu djecu.

Na tribini će govoriti Krešimir Miletić, dipl. socijalni radnik, Janko Živković, profesor povijesti i Blanka Magdić, voditeljica projekta “Roditelji odlučuju”.

Molimo sve zainteresirane da svoj dolazak na tribinu potvrde najkasnije do ponedjeljka, 29.1.2018. u 12 sati na poveznici: https://goo.gl/forms/isk22mZFFelvjnRs2 ili putem e-adrese: roditeljiodlucuju@uimeobitelji.net.

Izvor: narod.hr

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža