U ime obitelji organizira konferenciju o suverenizmu, populizmu i migracijama – 11.5. u Zagrebu
9. svibnja 2019.

Udruga U ime obitelji organizira konferenciju o suverenizmu, populizmu i migracijama, koja će se održati ovu subotu, 11.5. u Hotelu Palace Zagreb, Trg J. J. Strossmayera 10, uz financijsku podršku Ministarstva vanjskih i europskih poslova.

S radošću pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže u subotu 11.5. u 9 sati na konferenciji Izazovi EU – suverenizam, populizam i migrantska kriza. Sudionike očekuju istaknuti stručnjaci koji će na konferenciji progovoriti o aktualnim temama važnima za Hrvatsku i Europsku uniju – o migrantskoj krizi i njezinim posljedicama, suverenizmu i populizmu u Europskoj uniji, vanjskoj politici, izazovima globalizacije te brojnim drugim temama.

Govornici su:

  • dr. sc. Ivo Banac, prof. emeritus

  • dr. sc. Davorka Budimir, Transparency International Hrvatska

  • dr. sc. Boris Havel, Fakultet političkih znanosti

  • dr. sc. Anđelko Milardović, Institut za migracije i narodnosti

Također, u okviru konferencije održat će se i moderirana rasprava u kojoj će sudjelovati:

  • Marijana Petir, hrvatska zastupnica u Europskom parlamentu

  • Dr. sc. Robert Podolnjak, saborski zastupnik (Most)

Svi zainteresirani trebaju prijaviti svoje sudjelovanje putem poveznice: https://forms.gle/Qq19sVF1PvSMJ8Sb7. Broj mjesta je ograničen!

Program konferencije nalazi se na poveznici: https://bit.ly/2J7LVj9

Izvor: narod.hr

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža