U ime obitelji održava radionicu za mlade u Zadru: Prijavite se i saznajte više o razvoju osobnih potencijala i vještina
22. lipnja 2023.

Udruga U ime obitelji u Zadru organizira besplatnu edukaciju/radionicu o mentalnom zdravlju mladih, pod nazivom „Razvoj osobnih potencijala i vještina“, te poziva mlade da se prijave za sudjelovanje. 

Radionica će se održati u subotu 24.6.2023. u 17 sati na adresi:

23000 Zadar, Trg Gospe Loretske 1 (Gradska dvorana u Arbanasima)

Zainteresirane mlade osobe se za sudjelovanje na radionici trebaju prijaviti za putem poveznice:

https://forms.gle/egBbxL9fjJ6m1B7D7

Radionica će obuhvatiti sljedeće teme:

– prilike u društvu i njihov utjecaj, patologije duha vremena

– tko sam ja i moja životna zadaća – čovjek, osoba, sloboda, odgovornost, karakter vs. osobnost, stav, jesmo li sami ili smo dio zajednice

– autotranscendencija ili samoaktualizacija; logoterapija i Viktor Frankl

– vlastite granice, duhovne ideje, smisao života kao motivator transcendencije

– savjest; ljubav i jezici ljubavi; posvetiti se nekomu ili nečemu ili samome sebi

– kako izabrati, kako pristupiti donošenju odluka ili rješavanju problema; konflikti

– slika o sebi – realistična ili idealna, naše slabosti i jakosti

U ime obitelji je u sklopu projekta već uspješno organizirala i održala u ožujku edukaciju o mentalnom zdravlju mladih u Zagrebu, a osim u Zadru, njeno se održavanje planira i u Vukovarsko-srijemskoj i Varaždinskoj županiji.

Edukacija, kao dio projekta „Osnaživanje volje i samosvijesti mladih u zaštiti njihovog mentalnog zdravlja“ je sufinancirana od strane Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade u okviru Poziva za projekte usmjerene mladima u 2022. godini. Ovaj dokument izrađen je uz financijsku podršku Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Sadržaj ovog dokumenta u isključivoj je odgovornosti korisnika i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta davatelja.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža