Rafo živi sasvim drugačiji život nego ranije: ‘Slava nikome nije donijela sreću’
31. svibnja 2018.

Nekadašnja reality zvijezda Rafael Dropulić (35) u zadnje dvije godine je, kaže, pretrpan obavezama. Radi, studira, a nedavno je dobio i dijete.

“Apsolutno podržavam inicijativu ‘U ime obitelji’ i sve što oni rade”, rekao je Dropulić za 24 sata.

Iako se za ulogu roditelja dugo pripremao i čitao knjige, stvarnost je, tvrdi, drugačija. Veliki je vjernik i trudi se, kako kaže, živjeti po Božjim uvjerenjima.

Rafo, kako ga prijatelji zovu, i supruga su posljednjih osam godina neokatekumeni. Iako više ne nastupa toliko često, ponekad održi pokoji koncert. S reperom Antom Cashom pjeva u crkvenom zboru. Radio je duže vrijeme u zagrebačkom Odjelu za turizam u upravi Grada Zagreba, a sad je prešao u Odjel za poduzetništvo.

(VIDEO) Rafo nakon snimanja navijačke pjesme: Bog i obitelj su mi na prvom mjestu

Iako mu je period života kad je bio u realityju bio stresan, kaže da mu je to bilo pozitivno iskustvo. “Stresno je bilo zato što sam bio na velikom udaru javnosti. Upoznao sam tad jako puno ljudi i to mi je otvorilo neka vrata u životu koja su mi i dan danas otvorena”, rekao je Rafo i zaključio da mu je to u svakom slučaju bilo jedno pozitivno iskustvo.

Postao je poznat 2003. zahvaljujući pobjedi u reality showu Story Supernova Music Talents. Kući je otišao sa 100.000 kuna. Tada je veći iznos osvojene nagrade dao za izgradnju crkve u Pločama.

Dropulić je pobijedio i 2008. u showu Farma nakon tri mjeseca izolacije te osvojio pola milijuna kuna.

“Slava nikome nije donijela sreću. Ne kažem da nema slavnih a sretnih ljudi, samo želim naglasiti da im sreću nije donijela slava. A ako ti se slava kojim slučajem dogodi treba znati da je to velika odgovornost pa ju na taj način treba i koristiti za neko veće dobro”, govorio je Rafo stoga i ne čudi kako se odlučio baviti i drugim stvarima osim glazbe.

Izvor: narod.hr/24sata.hr

Foto: laudato

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža