Narod.hr se financira donacijama čitatelja – trebamo Vašu potporu!
15. svibnja 2017.

Bez Vaše podrške ne možemo dalje… Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima na portalu Narod.hr potrebna su nam financijska sredstva: za plaće urednika i novinara, za kupovinu fotografija i pretplatu na vijesti. Trebamo prikupiti najmanje 100.000 kuna donacija kako bismo osigurali kontinuitet rada portala Narod.hr u sljedeća 4 mjeseca.

Svi koji želite podržati Narod.hr, možete to učiniti vrlo jednostavno – uplatom na račun neprofitne udruge „U ime obitelji“ koja je osnivač portala i brine o njegovu radu .

Za vrijeme trajanja proljetne akcije “Dva puta više za Narod.hr” (do 19. 5. 2017.) , za svaku kunu koju velikodušno donirate, naš vjerni donator donirat će još jednu kunu do ukupnog iznosa od 100.000 kuna!

Dakle, svaki iznos koji darujete za Narod.hr bit će udvostručen. Ako donirate 100 HRK, na račun „U ime obitelji“ bit će uplaćeno još 100 HRK, tako da će Vaša donacija zapravo iznositi 200 HRK ! Ako donirate 1.000 HRK, bit će uplaćeno još 1.000 HRK, dakle Vaša donacija je u stvari 2.000 HRK.

Uplatu možete izvršiti jednokratno ili putem trajnog naloga na žiro račun:

IBAN: HR5223600001102351957

SWIFT: ZABA HR2X

Udruga “U ime obitelji”

Ulica kralja Zvonimira 17

10000 Zagreb

Pri uplati treba u opis plaćanja napisati: Za “2X više za narod”, u rubriku poziv na broj upišite “2017” a model ostavite prazan (00).

On-line uplatu možete odmah izvršiti ovdje. Više o načinima financiranja pronaći ćete na https://donacije.uimeobitelji.net/

Hvala Vam na svakoj Vašoj pomoći! Zajedno možemo mijenjati Hrvatsku na bolje!

Izvor: narod.hr

Foto:narod.hr

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža