U ime obitelji

Proljetna akcija – Dva puta više za Narod – da bismo Vas mogli i dalje informirati!

Proljetna akcija – Dva puta više za Narod – da bismo Vas mogli i dalje informirati!

Dragi naši čitatelji,

broj čitatelja i broj posjeta na Narod.hr raste iz dana u dan! Zahvaljujući Vama, zauzeli smo 27. mjesto među svim internetskim stranicama u Hrvatskoj i nalazimo se među 10 najčitanijih news portala u Hrvatskoj!

Narod.hr financira se isključivo donacijama i dobrovoljnim prilozima čitatelja i podupiratelja, a samim time budućnost portala i njegov napredak ovisi o Vašoj podršci. Kako bismo vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima potrebna su nam i financijska sredstva: za plaće urednika i novinara, za kupovinu fotografija i pretplatu na vijesti…

Potrebna nam je Vaša pomoć – podržite naš daljnji rad!
Djelovanje portala Narod.hr možete poduprijeti tako da još danas donirate 50, 100 ili 1,000 HRK na naš žiro račun IBAN: HR5223600001102351957.

Za svaku kunu koju donirate, naš vjerni donator će od danas, ponedjeljka, 8. svibnja do petka, 19. svibnja 2017., donirati još jednu kunu do ukupnog iznosa od 200.000 HRK, koliko nam je cilj prikupiti za potrebe portala Narod.hr za sljedeća 4 mjeseca.

News portal Narod.hr je pokrenula neprofitna udruga U ime obitelji kao odgovor na medijsku blokadu tijekom kampanje za referendum o braku, te zbog uočene cenzure i nedostatka kritičkog i istraživačkog, objektivnog i neovisnog izvješćivanja vodećih medija.

Naši novinari i suradnici svojim člancima, analizama i komentarima otvaraju teme o kojima drugi ne pišu. Donoseći provjerene i kontekstualizirane informacije, želimo vam omogućiti zauzimanje informiranog stava o važnim temama i događajima u društvu, bez žutila i pornografije!

Dakle, svaki iznos koji darujete za nastavak rada Narod.hr-a od danas – bit će udvostručen. Ako donirate 50 HRK na račun „U ime obitelji“, na tih Vaših 50, donator će uplatiti još 50. Dakle, Vi ćete u stvari donirati 100, a ne 50 HRK za Narod.hr. Ako donirate 1000 HRK, naš donator će uplatiti još 1000, dakle Vaša donacija je u stvari 2000 HRK.

Uplatu možete izvršiti jednokratno ili putem trajnog naloga na žiro račun:

IBAN: HR5223600001102351957
SWIFT: ZABA HR2X
Udruga “U ime obitelji”
Ulica kralja Zvonimira 17
10000 Zagreb

Pri uplati treba u OPIS PLAĆANJA: Za “2X više za narod”, u rubriku poziv na broj upišite “2017” a model ostavite prazan (00).

On-line uplatu možete odmah izvršiti ovdje. Više o načinima financiranja pronaći ćete na https://donacije.uimeobitelji.net/

Zahvalni smo Vam za svaku pomoć!

Izvor: narod.hr

Foto: uimeobitelji.net