Producent filma ‘Zvuk slobode’ kod Meloni: Žene osnažene od Boga mijenjaju svijet
12. travnja 2024.

Eduardo Verastegui, producent filma Zvuk slobode, susreo se u Rimu s talijanskom premijerkom Georgiom Meloni s kojom, kako kaže, dijeli iste stavove po pitanju zaštite života. S Meloni je Verastigui razgovarao i o strategijama iskorjenjivanja trgovine djecom te naglasio problem okrutne prakse surogatstva koju je Meloni u Italiji zabranila.

Verastigui je Meloni zbog njezine politike usporedio i sa jednom meksičkom sveticom, tvrdeći da ”žene osnažene od Boga mijenjaju svijet”.

Eduardo Verastegui opisao je svoj susret s talijanskom premijerkom na svom X profilu.

>Producent filma Zvuk slobode otkriva što i tko stoji iza sabotaže filma o trgovini djecom

Verastigui: ”Ona je hrabra žena s čvrstim uvjerenjima, koja voli svoju zemlju i postiže pozitivne rezultate u svim područjima”

”Nalazim se u Rimu, s premijekom Italije i predsjednicom G7, Georgiom Meloni. Dijelimo istu viziju o ključnoj važnosti obitelji kao srcu društvene izgradnje te obrani dostojanstva žene i majčinstva pred napretkom reproduktivne eksploatacije surogat majki. Prakse koju je mandatarka snažno zabranila u svojoj zemlji.

Poklonio sam joj sliku Gospe Guadalupske, koju je dodirnula originalna tilma koja se nalazi u bazilici Gospe Guadalupske u glavnom gradu Meksika. Rekao sam joj da će naša Morenita del Tepeyac i Meksiko sada biti blizu njenog srca i Italije.

Pozvao sam je da sudjeluje na CPAC Meksiku kako bismo nastavili jačati pokret za obranu života, obitelji i temeljnih sloboda. Na kojima radimo putem međunarodnih konzervativnih saveza. Razgovarali smo također o strategijama za iskorjenjivanje trgovine djecom radi seksualne eksploatacije i trgovine organima diljem svijeta. Djeca Božja nisu na prodaju.

Melonijin uspjeh postao je model nade za pravu desnicu u svijetu međunarodne politike. Ona je hrabra žena s čvrstim uvjerenjima, koja voli svoju zemlju i postiže pozitivne rezultate u svim područjima. Uz to me jako podsjeća na svoju sunarodnjakinju, svetu Francescu Xavier Cabrini. Nesumnjivo, žene osnažene od Boga mijenjaju svijet”. napisao je Verastegui.

>Producent Eduardo Verástegui: Uspjeh filma Sound of freedom o trgovini djecom  je čudo

Tko je Eudardo Verastigui

Eduardo Verastigui je producent filma ”Zvuk slobode” u kojemu glavnu ulogu tumači Jim Caviezel. Film je, prošavši cijelu dramu oko produkcije i distribucije, postigao izvanredne rezultate gledanosti. Najviše zaslužujući kampanji i promociji samih gledatelja koji su potaknuti pričom filma proširili dobar glas. Film progovara o temi trgovine djecom, o problemu s kojim se najviše suočavaju zemlje Južne Amerike i Meksika odakle Verastigui dolazi. Iako film s umjetničkog aspekta ne drži kvalitetu, ima jaku priču koja je neovisno o načinu interpretacije, privukla određenu publiku. Uspjeh filma Verastigui je nazvao čudom, a prikazivao se i u hrvatskim kinima i to sve do nedavno.

Izvor: Narod.hr

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža