Pročitajte čestitiku dr. Markić povodom Međunarodnog dana očeva
19. lipnja 2016.

Sretan vam Dan očeva – divno je znati da vas ima!

Prvo ga čestitam mom tati koji me svojim primjerom naučio neopisivo voljeti Hrvatsku. 

Onda ga čestitam mom mužu i ocu naših sinova koji neopisivom ljubavlju i snagom prenosi našoj djeci vrijednosti i hrabrost da budu ono što jesu.

A onda Dan očeva čestitam svima vama – divniim muškarcima koji ste u ovim izazovnim vremenima za svoje sinove i kćeri branitelji, hranitelji, zaštitnici, odgajatelji i uzori. 

Svima vama koji ste nezamjenljivi u životima vaše djece, koji znate da su ljubav, poštovanje i vrijednosti koje prenosite svojoj djeci najvažnija od svih bitaka u vašem životu. 

Vama, koji se danas iz neopisive ljubavi borite za onakvu Hrvatsku za kakvu su ginuli naši branitelji i u kakvoj želimo da žive naša djeca.

 

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža