Pro-life šalice kao idealan poklon ovoga Božića
15. prosinca 2020.

Na web stranici Hoda za život od sada, uz majice, možete pronaći i atraktivne šalice s pro life porukom!

Pro life slike koje su otisnute na šalicama izradio je pro life umjetnik koji je sudjelovao na Hodu za život, a nadahnula ga je poruka koja se miroljubivim hodom prenosi – da je svaki ljudski život važan i trebamo ga štiti od začeća do prirodne smrti.

Moderna je znanost izvan svake sumnje dokazala da individualni život svakog čovjeka – započinje začećem. Sva ljudska bića prolaze isti put razvoja –provodeći prvih devet mjeseci u tijelu svoje majke.

Najljepša karakteristika ovih šalica, koje možete pokloniti bližnjima već ovog Božića, je njihova raznobojnost – izvana i iznutra – kojom se želi dočarati uobičajena atmosfera na Hodu za život – radost, pjesma i zajedništvo koje među obiteljima, djedovima, bakama, mladima i djecom svake godine možemo vidjeti sve više na ovoj najpoznatijoj manifestaciji u Hrvatskoj.

Novac od prodaje šalica Vaša je donacija Hodu za život i za potrebe njegove organizacije iduće godine.

Nadamo se da će vas ove prekrasne šalice podsjetiti na ljepotu i neprocjenjivost svakog ljudskog života. I odgovornost svih nas da se kao građani u demokratskom društvu zalažemo za pravo na život svakog čovjeka.

Svoj novčani poklon možete uplatiti i na HR5223600001102351957, s naznakom: Donacija Hodu za život. Više na: https://hodzazivot.hr/doniraj/

Izvor: narod.hr

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža