Prijavite za promatrača u gradu Zagrebu na lokalnim izborima
28. travnja 2017.

Pozivamo Vas da se prijavite za promatrača u Gradu Zagrebu na lokalnim izborima u nedjelju, 21.5. 2017.!

Promatranjem izbora doprinosite neovisnosti izbornog procesa i jačanju demokracije.
Molim Vas da se do srijede 10. 05. 2017. prijavite putem obrasca: http://uimeobitelji.net/za-promatrace/.

Ove godine želimo biti još bolji! Želimo pojačati promatračke aktivnosti na razini općinskih izbornih povjerenstava. Stoga molimo sve promatrače koji su po struci inženjeri elektrotehnike, strojarstva, informatike i drugih srodnih zanimanja da obavezno upišu svoje zanimanje u obrazac na gornjem linku kako bi im se mogli posebno javiti radi organizacije promatranja na razini izbornih povjerenstava.

Zahvaljujući Vama U ime obitelji je vodeća civilna udruga za promatranje izbora i referenduma! Promatrači U ime obitelji su tijekom referendumskog izjašnjavanja o braku, predsjedničkim izborima i parlamentarnim izborima 2015. i 2016. unatoč velike nesigurnosti zbog neutvrđenog broja birača, osigurali njihovo regularno provođenje u demokratskom ozračju. Na prošlim parlamentarnim izborima U ime obitelji je po prvi put imala svoje promatrače u APIS –u!

S gotovo 800.000 stanovnika i proračunom većim od 9 milijardi kuna, lokalni izbori za Grad Zagreb su najveći izbori poslije parlamentarnih i predsjedničih izbora. Kandidata ima mnogo, a izborna utrka za gradonačelnika Zagreba nikada nije bila neizvjesnija. Ovi izbori su važni, oni će odrediti smjer razvoja našeg glavnog grada i posredno smjer razvoja cijele Hrvatske. Stoga je važno da zajedno osiguramo da volja birača bude ispoštovana.

Naši građani zaslužuju poseban nadzor izbornog postupka na svim razinama kako bi bili sigurni da će njihov glas biti upotrebljen ZA ZAGREB – od izbora gradnonačelnika, zastupnika u Gradskoj skupštini, gradskim četvrtima te mjesnim odborima.

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža