Prekrasni prizori: Zastave Hoda za život zavijorile se u Kninu
30. svibnja 2024.

U subotu, 1. lipnja održava se Hod za život, obitelj i Hrvatsku u Kninu i u Zadru, a već su se u Kninu zavijorile i prve zastave koje najavljuju nadolazeći Hod za život.

Hod za život u Kninu ove godine održat će se u subotu 01.06.2024., a okupljanje će biti ispred crkve Gospe Velikoga Hrvatskog Krsnog Zavjeta u 9:30 sati.

>Zastave Hoda za život zavijorile se u Zagrebu

”Tražimo zakonski okvir koji se temelji na znanosti, a na ideologiji i kulturi smrti!”

Tisuće i tisuće građana svojim će sudjelovanjem u Hodu za život slaviti život, iskazujući solidarnost sa nerođenim djetetom i svakim djetetom, njegovom majkom i ocem, našim djedovima i bakama, kako bi poslali jasnu poruku da nam je svaki život važan!

”Želimo zakonom osigurati i zaštiti taj otkucaj srca koji se javlja već 18. dan od začeća. Tražimo izdvajanje javnog novca za potporu trudnicama i obiteljima s djecom. Tražimo zakonski okvir koji se temelji na znanosti, a na ideologiji i kulturi smrti! I znanost i hrvatsko društvo daleko su odmakli od socijalističkog zakona o pobačaju starog 46 godina! Zato još jednom želimo poslati jasan zahtjev za zakonskom zaštitom života!”, naglašeno je na konferenciji za medije u Kninu.

>Zagrebački gradonačelnik Tomašević zabranio zastave Hoda za život, pa objesio LGBT zastave

Hod za život u 15 gradova

Ove godine Hod za život održava se u čak 15 gradova. Po prvi puta Hod će se održati u Sinju i Opuzenu.

>Hod za život ove godine u 15 gradova: ‘Glas rođenih za život nerođenih’

Izvor: Narod.hr

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža