Objavljen spot Hoda za život iz Osijeka: Pogledajte kako je bilo
30. svibnja 2024.

U Osijeku je 11. svibnja održan prvi ovogodišnji Hod za život, obitelj i Hrvatsku. Sada je objavljen i spot s najvažnijim trenucima. Pogledajte kako su Osječani hodali za zaštitu nerođenog djeteta i obitelji.

U spot je ugrađena i pjesma snimljena za prošlogodišnji Hod za život “Samo daj mi ljubav”. Izvode je Ante Cash & Gidra (Connect).

Kako je bilo u Osijeku možete pogledati i u FOTOGALERIJI

Ove godine u Hodu za život sudjeluje čak 15 gradova! Po prvi puta održat će se u gradovima Sinju i Opuzenu. Hod u Osijeku bio je prvi ove godine. Potom su uslijedili hodovi u Zagrebu i Vinkovcima 18. svibnja. U nastavku pogledajte datume nadolazećih hodova po gradovima.

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža