Poziv na tribinu “Roditelji odlučuju” u utorak 17. 5. 2016. u 19:30 sati
10. svibnja 2016.

Udruga U ime obitelji u suradnji sa Obiteljskom zajednicom župe Duha Svetog na Jarunu poziva Vas na tribinu “Roditelji odlučuju o odgoju svoje djece” , koja će se održati u utorak, 17. 5. 2016. u 19:30 sati u dvorani bl. Alojzija Stepinca u svetištu Svete Mati Slobode na Jarunu.

Na tribini ćemo govoriti o:

  • pravima i obvezama sudjelovanja roditelja u školama
  • praktičnim savjetima za poboljšanje organizacije izleta i maturalnih putovanja
  • problemima uvođenja projekata raznih udruga u škole

Gosti izlagači su dr. Tomislav Gojmerac i prof.dr.sc. Roman Malarić, stručni suradnici na projektu „Roditelji odlučuju o odgoju svoje djece“.

Tribinu će moderirati Ivana Penavić, voditeljica projekta “Roditelji odlučuju o odgoju svoje djece”.

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža