U ime obitelji

Postani promatrač-volonter ‘U ime obitelji’ u 2. krugu predsjedničkih izbora

Postani promatrač-volonter ‘U ime obitelji’ u 2. krugu predsjedničkih izbora

Udruga “U ime obitelji” poziva sve hrvatske građane na sudjelovanje u procesu promatranja 2. kruga predstojećih izbora kao volonter-promatrač „U ime obitelji“.

Zahvaljujući nazočnosti promatrača „U ime obitelji“ na biračkim mjestima izbori su, unatoč velikoj nesigurnosti zbog još neutvrđenog točnog broja birača, ipak provedeni regularno i u demokratskom ozračju, poručili su iz udruge. Podaci o izlaznosti i rezultatima koje su promatrači dostavljali, potvrđuju rezultate objavljene od strane Državnog izvornog povjerenstva s vrlo velikom točnošću.

Udruga “U ime obitelji” potiče sve građane da se uključe u demokratske procese kroz promatranje predsjedničkih izbora, kako bi spriječili izborni inženjering i glasovanje 250 tisuća “birača duhova”.

Na nama biračima i dionicima hrvatskog društva, odgovornost je i obveza pokazati kako je takav odnos aktualne vlasti nedopustiv te demokratskim procesima spriječiti potencijalne nezakonite radnje kada su u pitanju predsjednički izbori.

Od iznimne važnosti za budućnost Hrvatske

Ističu kako je drugi izborni krug od iznimne važnosti za budućnost Hrvatske i upravo promatrački doprinos će biti izuzetno značajan.

Prijave se primaju do nedjelje, 4. siječnja tako da se popune podaci u priloženom obrascu na stranici U ime obitelji: http://uimeobitelji.net/za-promatrace/

Prijaviti se trebaju samo novi promatrači

Ova prijavnica potrebna je isključivo za “nove” promatrače, tj. one koji nisu promatrali 1. izborni krug!

“Stari” promatrači, tj. oni iz prvog izbornog kruga se ne trebaju ponovo prijavljivati, jer im materijali vrijede za oba izborna kruga.