U ime obitelji

Pogledajte spot s Hoda za život u Slavonskom Brodu

Pogledajte spot s Hoda za život u Slavonskom Brodu

Svibanj i lipanj i ove su godine rezervirani za Hod za život. U subotu 6. svibnja Hod za život održao se u Slavonskom Brodu. Pogledajte spot s prekrasnim kadrovima roditelja, djece i mladih koji su hodali za zaštitu života.

Maja Fabris, koordinatorica Hoda za život u Slavonskom Brodu, istaknula je da su se građani Slavonskog Broda okupili potaknuti ljubavlju prema nerođenom djetetu i njegovoj majci.

>Hod za život, obitelj i Hrvatsku održan u Slavonskom Brodu i Imotskom: Obilježen pjesmom i snažnim svjedočanstvima

Okupljeni oko znanstvene činjenice da čovjekov život započinje začećem. „Ove godine, kao i proteklih godina, Hodom za život podsjećamo i sebe i druge koliko je važno zaštititi svaki ljudski život. Osobito onaj najnezaštićeniji – život djeteta u majčinoj utrobi. Dijete kroz prvih 9 mjeseci svog života treba na poseban način majčinu ljubav i zaštitu. A majka treba zaštitu i pomoć oca svoga djeteta i svih nas, cijelog društva. Nema nerođenog djeteta koje nikome nije važno! Svako je dijete željeno od nekoga”.

>Hod za život u Slavonskom Brodu: ‘Pobačaj je razorio život moje obitelji’

Hod za život, obitelj i Hrvatsku po gradovima, kroz mjesec svibanj i lipanj 2023. godine:

Vinkovci i Zagreb – 20. svibnja 2023.
Varaždin, Knin i Metković – 03. lipnja 2023.
Sisak, Rijeka i Split – 17. lipnja 2023.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE