U ime obitelji

Ovako su Imoćani hodali za život: Objavljen spot s prekrasnim kadrovima

Ovako su Imoćani hodali za život: Objavljen spot s prekrasnim kadrovima

Na YouTube kanalu Hoda za život objavljen je spot s kadrovima Hoda za život u Imotskom koji se održao 6. svibnja.

Hrvatska već osmu godinu za redom miroljubivim hodom daje podršku nerođenima. Geslo ovogodišnjeg Hoda je: „Ne zaustavljaj otkucaje moga srca! Samo daj mi ljubav…“

>Hod za život, obitelj i Hrvatsku održan u Slavonskom Brodu i Imotskom: Obilježen pjesmom i snažnim svjedočanstvima

Za zakonsku i svaku drugu zaštitu nerođenog djeteta, njegove majke, oca i cijele obitelji, hodalo se 6. svibnja u Imotskom, a Hod za život objavio je spot s kadrovima iz tog grada.

Stipe Čelan, koordinator Hoda za život u Imotskom, istaknuo je da se hodalo za sve one majke koje u trenutku najveće životne krize nemaju podršku obitelji i društva.

„Istraživanja pokazuju da 75% žena koje su imale pobačaj kažu da su to učinile zbog ekonomskih razloga ili pritiska okoline. Stoga je naša odgovornost, briga za zaštitu života od začeća do prirodne smrti. Želimo potaknuti aktualnu vlast da poduzme konkretne mjere koje bi pomogle majkama, obiteljima. Podsjećamo i na važnost podrške svakoga muškarca, koju oni kao očevi mogu pružiti majci njihovog djeteta. Danas smo hodali i za sve naše liječnike, babice, medicinske sestre, farmaceute, koji poštuju život i koji prizivom na svoju savjest štite život majke i djeteta. Danas smo hodali za preobrazbu cijelog našeg društva.

Hod za život, obitelj i Hrvatsku po gradovima

Vinkovci i Zagreb – 20. svibnja 2023.
Varaždin, Knin i Metković – 03. lipnja 2023.
Sisak, Rijeka i Split – 17. lipnja 2023.

Podržite nas! Kako bismo Vas mogli nastaviti informirati o najvažnijim događajima i temama koje se ne mogu čitati u drugim medijima, potrebna nam je Vaša pomoć. Molimo Vas podržite Narod.hr s 10, 15, 25 ili više eura. Svaka Vaša pomoć nam je značajna! Hvala Vam! Upute kako to možete učiniti možete pronaći OVDJE