U ime obitelji

Pogledajte premijeru podcasta Željke Markić i predbilježite se za nove emisije

Pogledajte premijeru podcasta Željke Markić i predbilježite se za nove emisije

Danas u podne krenuo je novi video podcast –  “55 minuta kod Željke Markić”.

Prva gošća je 35-godišnja znanstvenica Carla Konta, nositeljica liste Domovinskog pokreta u 8. izbornoj jedinici. Kroz otvoren razgovor doznat ćete zašto se, kao pripadnica talijanske manjine osjeća “zatočenicom Furija Radina”, kako je uspjela u 7 godina roditi četvero djece i doktorirati na sveučilištu u Trstu te zašto se priključila Domovinskom pokretu. Željka Markić i njezina gošća otkrivaju kako su komunističke vlasti “ispraznile” Rijeku, koji spomenik bi Carla htjela vidjeti u svom rodnom gradu te što je zajedničko Penavi, Hasanbegović i Konti, a gošća je objasnila i na koji način se tvrtke u državnom vlasništvu koriste za “uhljebljivanje” podobnih, sa stranačkom knjižicom, a ne sposobnih.

Želite se pretplatiti na kanal?

Ako želite pratiti podcast “55 minuta kod Željke Markić” i dobivati obavijesti o novim objavama možete se pretplatiti na kanal.

Koraci za aktiviranje pretplate:

  1. Prijavite se na YouTube na računalu.
  2. Otvorite videozapis na kanalu na koji se želite pretplatiti.
  3. Ispod playera videozapisa kliknite Pretplati me(Subscribe)

Kad se pretplatite na kanal, svi novi videozapisi koje taj kanal objavi prikazat će se u vašem feedu Pretplate i dobivat ćete obavijesti kad kanal na koji ste pretplaćeni objavi novi sadržaj.

Na feedu pretplata koji je dostupan na mobilnim uređajima i računalima prikazuju se svi videozapisi nedavno preneseni na kanale na koje ste pretplaćeni.

Ako želite dobivati sve obavijesti s kanala na koji ste pretplaćeni, dodirnite zvonce za obavijest.

Zvonce će se tada promijeniti u zvonce koje zvoni  i tako pokazati da ste odabrali sve obavijesti.

Izvor: narod.hr