Novi podcast: 55 minuta kod Željke Markić, prva emisija premijerno danas u 12h
25. lipnja 2020.

Točno u podne kreće novi video podcast –  “55 minuta kod Željke Markić”.

“Sa ’55 minuta kod Željke Markić‘ otvaramo prostor za ljude koje mislimo da je vrijedno upoznati. Svugdje oko nas žive ljudi koji svojim životnim odabirima podižu ljestvicu za sve nas s kojima dijele prostor i vrijeme. Među muškarcima i ženama koje ćemo vam predstavljati ima javnosti potpuno nepoznatih osoba koje su nas oduševile načinom na koji se nose sa životnim izazovima i tragom koji ostavljaju iza sebe. Predstavit ćemo vam i osobe koje često viđate u javnosti, ali ih u stvari niste imali priliku upoznati. Sljedeća 2 tjedna moji će gosti biti isključivo ljudi  koji se natječu za vaš glas na parlamentarnim izborima.  Među velikim brojem odličnih kandidata – odabrala sam one o kojima sam sama željela više doznati te one koje sam imala priliku dobro upoznati i mislim da je dobro da ih i vi bolje upoznate”, objasnila je dr. Željka Markić, predsjednica udruge U ime obitelji, pokretanje podcasta.

Prva gošća je 35-godišnja znanstvenica Carla Konta, nositeljica liste Domovinskog pokreta u 8. izbornoj jedinici. Kroz otvoren razgovor doznat ćete zašto se, kao pripadnica talijanske manjine osjeća “zatočenicom Furija Radina”, kako je uspjela u 7 godina roditi četvero djece i doktorirati na sveučilištu u Trstu te zašto se priključila Domovinskom pokretu. Željka Markić i njezina gošća otkrivaju kako su komunističke vlasti “ispraznile” Rijeku, koji spomenik bi Carla htjela vidjeti u svom rodnom gradu te što je zajedničko Penavi, Hasanbegović i Konti, a gošća je objasnila i na koji način se tvrtke u državnom vlasništvu koriste za “uhljebljivanje” podobnih, sa stranačkom knjižicom, a ne sposobnih.

Želite se pretplatiti na kanal?

Ako želite pratiti podcast “55 minuta kod Željke Markić” i dobivati obavijesti o novim objavama možete se pretplatiti na kanal.

Koraci za aktiviranje pretplate:

  1. Prijavite se na YouTube na računalu.
  2. Otvorite videozapis na kanalu na koji se želite pretplatiti.
  3. Ispod playera videozapisa kliknite Pretplati me(Subscribe)

Kad se pretplatite na kanal, svi novi videozapisi koje taj kanal objavi prikazat će se u vašem feedu Pretplate i dobivat ćete obavijesti kad kanal na koji ste pretplaćeni objavi novi sadržaj.

Na feedu pretplata koji je dostupan na mobilnim uređajima i računalima prikazuju se svi videozapisi nedavno preneseni na kanale na koje ste pretplaćeni.

Ako želite dobivati sve obavijesti s kanala na koji ste pretplaćeni, dodirnite zvonce za obavijest

Zvonce će se tada promijeniti u zvonce koje zvoni  i tako pokazati da ste odabrali sve obavijesti.

Izvor: narod.hr

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža