U ime obitelji

Peternel: ‘Zašto je lijevo-liberalnim medijima skandalozno što MVEP sufinancira konferenciju UIO?’

Peternel: ‘Zašto je lijevo-liberalnim medijima skandalozno što MVEP sufinancira konferenciju UIO?’

“Ministarstvo vanjskih poslova u skladu s pravilima sufinancirat će konferenciju koji suorganizira udruga Željke Markić, a tiče se migracija. Lijevo-liberalnim medijima to je skandalozno”, komentirao je bivši potpredsjednik HHO-a dr. sc. Igor Peternel reakciju nekih medija na sufinanciranje konferencije ‘Izazovi EU – suverenizam, populizam i migrantska kriza’ koja se održava u subotu, 11. svibnja 2019. u hotelu Palace u Zagrebu, na kojoj će sudjelovati ugledni stručnjaci i političari dajući odgovore na pitanja važna za Hrvatsku i Europsku uniju!

> UIO organizira konferenciju ‘Izazovi EU – suverenizam, populizam i migrantska kriza’ – pridružite se u subotu 11.5.!

> Sjećate li se ovih izjava nekadašnje ministrice Pusić – o agresiji Hrvatske na BiH, referendumu o braku… ?

Osvrt dr. sc. Peternela prenosimo u cijelosti:

“Ministarstvo vanjskih poslova u skladu s pravilima sufinancirat će konferenciju koji suorganizira udruga Željke Markić, a tiče se migracija. Lijevo-liberalnim medijima to je skandalozno.

Nisu se svojedobno skandalizirali kad je ministrica Pusić sufinancirala aktivnosti udruge u čijem je upravnom odboru sjedio njezin brat.

Postoji li neko pravilo za koje mi ne znamo, a koje propisuje da se javnim novcem treba financirati isključivo LGTB aktivizam, projekti migracija bez granica, zagovaratelje abortusa, progonitelje vjeronauka, neopartizane i slične svetinje?
Tek toliko… da znamo!!”, zaključio je dr. sc. Peternel.

Izvor: narod.hr

Foto: snimka zaslona