Osnovana podružnica Udruge ‘U ime obitelji’ Sesvete
21. travnja 2015.

U Subotu 18.travnja 2015.u plavoj dvorani u Sesvetama, održana je osnivačka skupština podružnice   “U ime obitelji  Sesvete“  na kojoj je izabrano vodstvo podružnice. Za predsjednika je izabran Tomislav Vukelić, dok je njegov zamjenik Zlatko Mikuljan, a tajnik Ivica Vukelić.

Tomislav Vukelić tom je prigodom naglasio važnost postojanja i djelovanja udruge“ U ime obitelji“ u javnom i društvenom životu Hrvatske. Istaknuo je veliki potencijal koji ima novoosnovana podružnica za širenje i jačanje postojeće mreže, te plan i program kako to realizirati.

Podružnica je ujedno najavila i održavanje tribine o društvenom zagovaranju i obitelji koja će se održati u utorak, 21. travnja 2015. u 19 sati.

 

Udruga u ime obitelji

Rad udruge “U ime obitelji” možete podržati svojom donacijom.

Udruga U ime obitelji okuplja aktivne građane u promicanju i obrani ljudskih prava, demokracije i temeljnih vrijednosti naše civilizacije. Svojim djelovanjem – zagovaranjem, zahtjevima, peticijama potičemo one koji su na vlasti da poštuju ljudsko dostojanstvo i prava pojedinca.

Udruga U ime obitelji osnovana je u svibnju 2013. tijekom referendumskog procesa prikupljanja potpisa za ustavnu zaštitu braka. Od svog osnutka, kontinuirano djeluje u svrhu osnaživanja braka i obitelji, civilnog društva, zaštite života od začeća do prirodne smrti, zaštite najboljeg interesa djeteta, zagovara neradnu nedjelju, slobodu medija, borbu protiv korupcije te demokratizaciju izbornog sustava u Hrvatskoj. Naša misija je društvenim zagovaranjem aktivno sudjelovati u osnaživanju braka i obitelji te izgradnji demokratskog društva.

 

Pratite nas

#Prethodni članak
Sljedeći članak$

Damir Fekeža